Referenser

JL Snickeriprodukter

Under 2022-2023 har jag köpt en SCM L’invincibile S7 planhyvel, samt en SCM DMC SD10 bredbandputs. Riktigt bra kvalitet på maskinerna och professionell hjälp av Sernbrandts maskiner.

Lundins bygg & Snickeri AB

Micke på Sernbrandts har hjälpt mig från start med inköp av snickerimaskiner. Det är en stor investering som egenföretagare, men Micke har vart ett stort stöd och kommit med utmärkta råd och tankar om hur jag ska bygga upp mitt snickeri. Det känns tryggt och Sernbrandts har mitt fulla förtroende. jag är supernöjd med deras service.

Kumla skolan

Har som lärare och egen företagare varit kund hos Sernbrandt maskiner i snart 30 år.
Produkterna som säljs håller mycket god kvalitet.
Får alltid ett proffesionellt bemötande från alla på företaget.

The Nordic Workshop Sweden AB

Sebastian hjälpte mig att gå över på heltid med snickeri och cnc fräsning! Sebastian har varit en fantastisk kontakt på Sernbrandts, han svarade alltid och la ner mycket tid på att hjälpa mig med mina frågor och funderingar! Tillsammans kom vi fram till att Robland NLX410 Pro och en SCM Formula 440 passade mitt behov för stunden! Kan varmt rekommendera kontakt med alla på Sernbrandts!

Wendel Snickeri AB

Sernbrandt hjälpte mig att bygga upp en helt ny maskinpark från grunden, vi fick tips och råd och professionell hjälp under hela vägen. Aldrig ngt strul och svarar alltid snabbt på alla frågor. Snabba leveranser och maskinerna som levererats är av toppklass! Jag kan varmt rekommendera sernbrandts maskiner om du ska köpa nya snickerimaskiner.

Vega Skolan

Maskiner och verktyg som levereras av Sernbrandt är av mycket god kvalitet och enkla att hantera av både vuxna som barn. Jag har samarbetat med de i 7 år och kommunikationen är alltid enkel och snabb vilket underlättar för mig vid beställningar eller maskinunderhåll.

Dekå Entreprenad AB

Vi har samarbetat med Sernbrandt sedan 2004 och köper alla våra maskiner och verktyg till vårt snickeri via dem. Alla produkter håller hög kvalitet och gör vårt arbete enkelt och effektivt.  
De levererar alltid bra service och vi har bra kontakt med både Niklas och Mikael som alltid finns tillgängliga när vi behöver hjälp. 
Vi kan varmt rekommendera Sernbrandt och ser fram emot ett fortsatt fint samarbete! 

Gamla Uppsala Snickeri AB

Vi har köpt ett flertal maskiner genom åren av Sernbrandts. Största och bästa investeringen var för några år sen då vi bytte upp oss på ny justersåg, SCM justersåg Nova SIX. Leveranstiden var då några månader, men då körde dom upp en lånemaskin tills den nya anlände.
Det som väger tyngst hos dem är bredden på kunskap, och deras kunniga servicetekniker. Därför har vi fortsatt och kommer fortsätta handla maskiner därifrån.


Lejon Snickeri

Lejon Snickeri är ett allround bolag i Farsta med snickeri, bygg och måleri, som är specialiserade på modern byggnadsvård. Sernbrandt passar oss perfekt då de har allt inom snickerimaskiner, handmaskiner och verktyg. Vi köper alla våra maskiner därifrån, både nya och begagnade. Vi får väldigt proffsig och snabb hjälp från alla på företaget. Tryggt samarbete med Sernbrandts då de både säljer, levererar och installerar. Har fått bra hjälp med att välja rätt maskiner och utrustning som passar vår verksamhet.
Skönt att även eftermarknadsservice fungerar bra.

Lämna referens

Är det någon av säljarna som du fått bra hjälp av eller en tekniker som fått igång din maskin? Tyck till här!

Följ oss på instagram för att se alla våra arbeten
Varukorg