OM OSS

Sernbrandts maskiner grundades 1952 och har sedan dess försett snickerier, skolor, mekaniska verkstäder och hobbyverkstäder med maskiner, spånsugsanläggningar, verktyg och inredning. Sernbrandt erbjuder kvalitativa och högpresterande träbearbetningsmaskiner med optimal driftsäkerhet. Våra varumärken är ledande inom träindustrin med tanke på effektivitet, driftsäkerhet och teknologi. Vi har satsat på kvalificerade servicetekniker, personlig kundservice och ett brett lager av reservdelar och tillbehör för omgående leverans.Välkommen till vårt showroom där vi har 400m² utställningsyta med nya och begagnade maskiner.

Jag har köpt maskiner av Sernbrandt i 30 år och får snabb och professionell hjälp av alla på företaget.

Christian Holmkvist, Tyresö
st
Anställda
st
Antal byggda träslöjdsalar
2023
st
Antal kommuner vi
levererar till
st
Antal sålda
spånsugar 2023
Milj
Omsättning

Produkter

Vi erbjuder ett stort sortiment inom snickerimaskiner, spånsugsanläggningar, handmaskiner, skydd, verktyg, förbrukning och begagnade maskiner.

Betalsätt

Hos oss kan du handla med faktura, kort eller kontant och på webbshopen kan du även handla med klarna. Vid val av leasing, så samarbetar vi med DNB finans, som erbjuder låg månadskostnad.

Tjänster

Vi installerar, servar och reparerar nya och begagnade maskiner, samt spånsugsanläggningar. Levererar nyckelfärdiga träslöjdssalar.

Inköp och inbyten

Vi köper eller byter in din snickeri eller metallmaskin. Vi hjälper dig även att sälja befintligt snickeri eller hjälper till att värdera.

Varukorg